Andraž Roškar

Author's posts

Salamijada 2022

V četrtek, 26. 5. 2022 je v društvu potekala tradicionalna gasilska salamijada. Na ocenjevanje so naši člani prinesli 17 salam. Prvo mesto je zasedel Milan Roškar, drugo Vinko Goličnik in tretje Boris Goličnik. Čestitke.

Delovna nesreča

V četrtek, 26. 5. 2022 smo bili ob 9.11 uri preko sistema prvih posredovalcev aktivirani za pomoč pri delovni nesreči, ki se je zgodila v Belih Vodah pri podiranju drevja. Ob prihodu na kraj smo pomagali gasilcem PGD Velenje pri zavarovanju kraja dogodka.

Maša pri svetem Florjanu

V nedeljo, 8. 5. 2022 smo se po treh letih gasilci vseh štirih društev naše občine na Florjanovo nedeljo zopet udeležili svete maše v čast našemu zavetniku. Po sveti maši je sledila pogostitev in druženje. Hvala družini Mežnar za pomoč pri organizaciji. Prav tako pa zahvala vsem gasilcem za tako številčno udeležbo.

Proslava ob mednarodnem dnevu gasilcev

V sredo, 4. 5. 2022 je v kulturnem domu Šoštanj potekala proslava ob mednarodnem dnevu gasilcev na kateri so bila najbolj zaslužnim podeljena državna odlikovanja. Iz našega društva je gasilsko plamenico I. stopnje prejel Simon Kočevar. Vsem dobitnikom priznanj iskreno čestitamo.

Velika požarna ogroženost

Z jutrišnjim dnem je na območju celotne države razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja! Razglas velja za območja naravnega okolja brez snežne odeje dnem razglasitve velike požarne ogroženosti naravnega okolja je v naravnem okolju prepovedano: požiganje in odmetavanje gorečih ali drugih predmetov ali snovi, ki lahko povzročijo požar, kuriti in požigati na območjih ob infrastrukturnih …

Continue reading