Category: Delovne akcije

Požarna straža AMTK Rally Velenje 2021

V soboto, 29. 5. 2021, se je v Šoštanju in okolici odvijal 36. AMTK Rally Velenje, kjer smo mi izvajali požarno stražo v coni za točenje goriva. Udeležili smo se ga z 2 voziloma in 7 gasilci. Prilagamo nekaj slik iz dogodka.

Operativni četrtek

V četrtek, 6. 8. 2020 se je operativna enota po dvotedenskem premoru zaradi dopustov spet sestala in  opravila nekaj relacijskih voženj ter pregled in preizkus opreme. Spodaj je nekaj fotografij iz preizkusa vozila GVV-1 Sprinter.

Dan odprtih vrat

V soboto, 26. 10. 2019 smo za občane pripravili dan odprtih vrat, kjer so si lahko ogledali našo tehniko, opremo in vozila. Za najmlajše smo pripravili igro, pri kateri so reševali kužka iz zadimljene hiške. Vsem smo ponudili tudi brezplačni servis gasilnih aparatov. Prilagamo nekaj fotografij.    

Pomoč na velenjskem jezeru

Pretekli vikend je na velenjskem jezeru potekalo tekmovanje Vintage wind slam 2016. To je tridnevna regata za jadralne deske. V soboto, 28.5.2016 smo bili tam tudi mi, saj so nadomeščali PGD Velenje. Na jezeru smo bili prisotni z našim GRČ-1 in smo skrbeli za varnost tekmovalcev. Po končani regati pa so se trije naši člani preizkusili v igranju …

Continue reading

Postavljanje mlaja

V torek 26.4.2016 smo kot vsako leto organizirali postavljanje mlaja pred našim gasilskim domom, ki je visok 26m. Hvala Miranu Urbanc za mlaj in prevozništvu Glušič za pomoč pri postavitvi.  Spodaj si lahko ogledate nakaj fotografij iz podiranja mlaja, prevoza in postavljanja. 😀