Category: Intervencije

Poplavljena klet

V ponedeljek, 27. 3. 2023 ob 9:58 smo bili obveščeni o poplavljeni kleti stanovanjskega objekta. Ob prihodu na kraj smo iz kleti prečrpali vodo, ki je je bilo okrog 5 kubičnih metrov. Spodaj prilagamo nekaj slik.

Izliv vode v bloku

V četrtek, 26. 1. 2023 ob 15:40 smo bili obveščeni o iztekanju vode v bloku na Prešernovem trgu. Ob prihodu na kraj smo zaprli glavni vodovodni ventil in iz poplavljenega stanovanja posesali izteklo vodo. Spodaj prilagamo nekaj slik. Fotografije: Dušan Dobnik

Požar v naravi

V ponedeljek, 22. 8. 2022 ob 9:06, uri smo bili obveščeni o požaru v naravi v Skornem pri Šoštanju. Ob prihodu na kraj smo videli, da je pri kurjenju ogenj ušel izpod nadzora in zajel bližnje grmičevje. Požar smo hitro pogasili, nato pa še prekopali požarišče.

Požar objekta v Florjanu

V četrtek, 11. 8. 2022 ob 1:29 uri, smo bili obveščeni o požaru objekta v neposredni bližini gozda in stanovanjske hiše v Florjanu. Skupaj z gasilci PGD Topolšica smo požar omejili in pogasili. Žal pa je zaradi obsežnosti požara objekt popolnoma uničen, prav tako pa je v požaru poginilo 60 piščancev.

Delovna nesreča

V četrtek, 26. 5. 2022 smo bili ob 9.11 uri preko sistema prvih posredovalcev aktivirani za pomoč pri delovni nesreči, ki se je zgodila v Belih Vodah pri podiranju drevja. Ob prihodu na kraj smo pomagali gasilcem PGD Velenje pri zavarovanju kraja dogodka.