Blaž Mežnar

Author's posts

Vaja v Termoelektrarni Šoštanj

V četrtek, 7. 4. 2022 ob 19:00 uri, je v Termoelektrarni Šoštanj potekala operativno taktična vaja. Izvedli smo jo skupaj s PGD Lokovica, s predpostavko, da je prišlo do požara in razlitja nevarnih tekočin. Spodaj prilagamo nekaj slik.

Požar žage v Skornem

V nedeljo 27. 3. 2022 smo bili ob 1:43 uri preko sirene in pozivnikov obveščeni o požaru žage v Skornem pri Šoštanju. Zaradi večjega obsega požara smo nemudoma aktivirali tudi sosednja društva: PGD Topolšica, Gaberke, Lokovica in Paška vas. Ob prihodu na kraj, je bil požar že popolnoma razvit zato smo smo zavarovali območje in …

Continue reading

Podrto drevo na elektro vodnikih

V ponedeljek, 28. 2. 2022, ob 14:29 uri smo bili obveščeni, da je v Belih vodah močan veter podrl drevo na elektro vodnike. Ko smo prispeli, smo kraj zavarovali in nudili pomoč Elektro Celje.

Dimniški požar

V sredo, 16. 2. 2022 ob 9:45, smo bili obveščeni o dimniškem požaru na Primorski cesti v Šoštanju. Ko smo prispeli, smo kraj zavarovali, požar pa pogasili in okolico pregledali z termo kamero.

Požar hladilnika v Ravnah

V nedeljo, 13. 2. 2022 ob 7:31, smo bili obveščeni o požaru hladilnika v stanovanjskem objektu. Zagorela je električna napeljava na hladilniku. Izvozili smo z 2 voziloma in 14 operativnimi gasilci. Ko smo prispeli na kraj so požar že gasili lastniki, mi pa smo kraj zavarovali, dokončno pogasili požar, prostore prezračili ter pregledali z termo …

Continue reading